HVOR REN ER DIN BILVASK?

 Rengøring af bil udstyr og vaskerum kan lyde lidt kontraintuitivt, men det er en af ​​nøglerne til at drive en succesfuld bilvask virksomhed. Sådan gør du det rigtigt.


Renlighed betaler sig. Det er en vigtig del af forebyggende vedligeholdelse, og det bør ikke være en eftertanke. En ren bilvask tiltrækker nye kunder og tilskynder til gentagelses forretninger, plus det afspejler stolthed over ejerskab. Jo mere du lægger vægt på renlighed, jo mere øger du dit potentielle investeringsafkast.


En ren bilvask er også sikre og mere pålidelig. At holde bugten ren vil forhindre usikre situationer såsom glide og fald. Rutinemæssig vedligeholdelse og rutinemæssig Rengøring af bil hjælpe din bilvask ejendom med at holde længere.


Her er must dos for succes med bilvask:


Gør rengøring til en prioritet fra starten

Bil Vaskepladsen er en forlængelse af andre kundekontaktpunkter og skal være ren og ryddig. Bilvasken er et fantastisk profitcenter med høje marginer. Det er vigtigt at sikre, at din bilvask er ren og bekvam for kunderne. Inde i vaskerummet kan skabe et snavset miljø med uskønt snavs og alger. Uden regelmæssig rengøring tager det ikke lang tid, før det snavs er opbygget. Dette kan føre til mekaniske nedbrud, dyr nedetid, et usikkert miljø og utilfredse kunder. Loyalitet er svær at opretholde i et beskidt miljø. Opret og følg daglige, ugentligt, månedlige og kvartalsvis tjekliste. En regelmæssig Rengøring af bil betale sig.


Fokuser på kundekontakt punkter

Markedsføring af din vask med frisk målrettet markedsføring vil opbygge loyalitet og indtjening. Alle kundekontaktpunkter bør have menuer, der dykker topvask indkøb. Uden menuer på købsstedet vil kundens beslutninger være prisdrevet i forhold til opnået værdi.


Opdater menuer, lav sæsonbestemt og bevidst markedsføring regelmæssigt. Annoncer vasken på impulssteder i butikken. Kunder bruger ofte 4-5 minutter foran betalingsterminalen til bilvask - brug det som en mulighed for at opsælge. Hold området rent, let tilgængeligt og let at læse. Overvej tosproget markedsføring, så alle føler sig værdsat.


Arbejd med en betroet partner

Lav din research. Der er ikke mange virksomheder, der kan tilbyde alt, hvad Mark VII tilbyder, lige fra maskininstallation, service og kemikalieforsyning. At demonstrere konsistens, lydhørhed og loyalitet er nøglen til at opbygge langsigtede relationer og partnerskaber – egenskaber Mark VII er stolte af.


Fokuser på oppetid

Fokuser på driften. Nedetid har en betydelig indvirkning på overskuddet. Reducer nedetiden ved at undersøge kundekommentarer, træne medarbejdere og rette maskinproblemer med det samme. At undgå serviceopkald kan spare timers vasketid; kender det grundlæggende i din maskine. Tag dig tid til at undersøge det, før du ringer til service. Nulstil maskinen, tjek for genstande, der blokerer maskinens bevægelser, fotoøjne blokerede, kontroller, at kemikaliet er på passende niveau.


Efter vurdering, kontakt straks service, hvis der er behov for service. Lønsomhed kræver ensartet oppetid.


Lav en proces for at holde tingene kørende

Følg en rengøringstjekliste, der sparer tid og besvær. Mark VII har detaljerede lister, nedenfor er et par højdepunkter.


Daglige


Ved hvert skiftskift skal du observere vaskefunktionen ved at se en vask for at sikre korrekt påføring af kemikalier og udstyrsfunktioner. Se køretøjet fra udgangsenden for at sikre rene, tørre og skinnende resultater.

Foretag en gennemgang for at inspicere bilvaskeområdet. Identificer og ret snavs, snavs, lækager, daterede eller lasede menuer og driftsproblemer med udstyr.

Kontroller, at kemiske niveauer er tilstrækkelige.

Ugentlig


Tør ned betalingsterminal og afslut bay servicemenu.

Aftør bilvask overhead- og portaldæksler.

Ren karrumsgulv med elvasker.

Månedlig eller Kvartalsvis


Power wash bay vægge. Arbejd med din kemikalieudbyder for at vælge det rigtige kemikalie for at hjælpe med rengøringen.

At give et rent og lyst miljø i alle områder af bilvasken vil udvide kundeoplevelsen og opbygge loyalitet og overskud. Kunder sætter pris på en ren bilvaskeplads og vil belønne dig med loyalitet. Med fokus på renlighed får du pengene tilbage i lommen.


Comments

Popular posts from this blog

Are Uggs Water Resistant USA